Gość

Rejestruj

 

 
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 13.04.2021 16:41
· GTAthegame · Forum · Grand Theft Auto
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Pierwsza spolecznosc w gta1 !!
pieluch78 napisany: 26.03.2007 16:50 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
newbie



dołączył: 26.03.2007
posty: 4
doughz: $7.00
skąd: Rumia
dokladnie jak w temacie powstaje pierwsza spolecznosc w polsce zwiazana z graczami w gta 1 !!

Przez pewien okres czasu szukalem graczy do tejze gry. Oblecialem bardzo wiele forow i stron o tematyce gta zeby ich znalesc.Nie jest w nia tak prosto grac jak w gta 2, bowiem musza byc spelnione 3 warunki a mianowicie:
a) musisz posiadac windows xp
b)musisz miec pobrane gta 1 z tej strony http://rs23.rapidshare.com/files/13938626/gta_extra.rar
c)musisz posiadac chello,rajch badz netie - innych netow z televizji kablowej nie sprawdzalem, lecz duzo osob posiada neostrade badz radiowo ale z tymi uzytkownikami nie mozna sobie pograc. Ci co maja neo - moga se pograc lecz tylko z neo. Tak samo radiowo moga pograc sobie z tymi co maja dokladnie z tego samego zrodla. Przez Hamachi nie mozna niestety rowniez grac(jak by mozna to by byla rewelacja lecz pare razy sprawdzalem i all zakonczone niepowodzeniem.
Lecz i tak znalalzlem okolo 12 graczy z ktorymi moge bezproblemowo grac bowiem spelniaja te 3 warunki. Przez tryb MP mam okolo 80 gier i musze sie pochwalich - jeszcze nigdy nie przegralem. Znam all triki bugi i technikalie tej gry. Wymyslilem sam system rankingowy jaki bedzie obowiazywal na mojej stronie i w deathmatch i w cannonballach. All dzialy juz napisalem - sa w notatniku. Tylko stronki jeszcze nie bedze bedzie za max 1,5 tygodnia . Strona bedzie pierwsza taka w polsce - a gra ma juz 10 lat jesli sie nie myle. Lecz i tak sa fanatycy ktorzy w nia graja - bedzie to jeszcze pierwsza taka strona ktora dokladnie bedzie objasniala co i jak grac w gta 1 przez tryb MP. Napisalem ten temat tutaj bowiem jest tutaj spolecznosc w gta 2 i duzo osob odwiedza te strone i chce zebyscie wiedzili ze niedlugo cos takeigo bedzie. Co o tym myslicie czy wam sie podoba ten pomysl?? i czy bedzei mozliwosc wymiany bannerow z wasza strona ?? a oto link do naszego forum - narazie sie rozwija ale nie bawem bedzie pelen ruch !! http://www.mojeforum.net/grandtheftauto1/index.php

____________________
jak cos to zapraszam na moje forum pod tym adresem http://www.mojeforum.net/grandtheftauto1/index.php badz na gg 2864709 pozdrawiam :)
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
skower napisany: 26.03.2007 17:59 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
punk



dołączył: 04.02.2007
posty: 62
doughz: $106.00
skąd: ze wsi
OMG ja nie mogę !!!

____________________
skower
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
maros napisany: 26.03.2007 18:16 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
punk



dołączył: 19.02.2007
posty: 80
doughz: $115.00
skąd: Legnica
ja tez nie :p samp to jest to

____________________


^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Mumol napisany: 26.03.2007 18:26 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Mtz popsuł



dołączył: 07.07.2006
posty: 283
doughz: $680.00
Czego nie możecie ? Ja uważam że jest to dobry pomysł, i zycze Ci samych sukcesów! Wątpiłem że ktoś będzie jeszcze interesował się GTA 1 (multi), ale jak widać są takie osoby : ) .

____________________
Jeśli wydaje Ci się że wiesz wszystko... masz racje, wydaje Ci sie.
----
Rubryka moich Banów :
Bany GTG : 10
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
tmster napisany: 26.03.2007 18:34 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
www.gtaiv.pl



dołączył: 03.06.2005
posty: 1412
doughz: $2486.00
skąd: Nowy Sącz
pieluch stosuj bbcode okej ?? to bardzo ułatwi życie tobie i innym. Pomysł fajny no ale szkoda że takie są wymagania i przez to na pewno nie bedzie się cieszyło ogromną popularnością

____________________


^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
esk napisany: 26.03.2007 19:34 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
RDS PWNER!1



dołączył: 04.06.2006
posty: 194
doughz: $1658.00
skąd: Łódź
u mnie na kompie sie w GTA1 grac nie da bo mam 9999... fps :F

____________________
.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Skowron napisany: 26.03.2007 20:41 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Syn marnotrawny



dołączył: 06.07.2006
posty: 341
doughz: $1249.00
skąd: prawie Białoruś
Cytat:
c)musisz posiadac chello,rajch badz netie - innych netow z televizji kablowej nie sprawdzalem, lecz duzo osob posiada neostrade badz radiowo ale z tymi uzytkownikami nie mozna sobie pograc. Ci co maja neo - moga se pograc lecz tylko z neo. Tak samo radiowo moga pograc sobie z tymi co maja dokladnie z tego samego zrodla. Przez Hamachi nie mozna niestety rowniez grac(jak by mozna to by byla rewelacja lecz pare razy sprawdzalem i all zakonczone niepowodzeniem.

Hmm trochę dziwne. Ja mam net przez sieć i jakoś bezproblemowo graliśmy z kumplami przez Hamachi w GTA2, więc chyba nie widze różnicy przy GTA1.
Co do "klanu" to pomysł całkiem niezły. Są klany w GTA2, GTA3, VC i SA, więc czemu pierwsza część która zapoczątkowała całą serie nie mogła by mieć swoich zwolenników przez MP.
"Klanu" znaczy społeczności.

____________________
Skowron
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
pieluch78 napisany: 26.03.2007 20:55 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
newbie



dołączył: 26.03.2007
posty: 4
doughz: $7.00
skąd: Rumia
dużo osób pisało mi na temat tego hamachi - próbowalem z paroma kolegami którzy mieli neo i nie mogłem sie połączyc ani razu przez to hamachi.
Jeżeli ktoś byłby chętny na sprawdzanie to bym był wdzięczny, bowiem może jest jednak jakaś możliwość chociaż wątpie. a co do poprzednika - ze w gta 2 można to nie znaczy ze w gta 1 - tam nie ma takich problemem z połączeniem w grze MP. jednak jak ktoś byłby zainteresowany nasza społecznoscią to zapraszam na razie na forum http://www.mojeforum.net/grandtheftauto1/index.php lub jeżeli ktoś by chciał to by można sprawdzić to połączenie przez hamachi, lecz ty musisz mieć neo bo ja mam chello - wtedy będzie można sprawdzić czy abonenci posiadający te 2 internety które są z różnego źródła, będą mogli sobie pograć ze sobą - sam jestem ciekaw jakie będą efekty bowiem z kolegami się nie udało -a może są gamoniami i robili coś źle ?? może :)

++ edit: by tmster ++

Używaj bbcode w linkach i stosuj polskie znaki bo to niewiele kosztuje wysiłku a o wiele przyjemniej się czyta.

____________________
jak cos to zapraszam na moje forum pod tym adresem http://www.mojeforum.net/grandtheftauto1/index.php badz na gg 2864709 pozdrawiam :)
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Żyłkaa napisany: 26.03.2007 21:36 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
hustler



dołączył: 08.12.2005
posty: 1315
doughz: $9445.60
skąd: Legnica
calkiem niezly pomysl, oryginalny w swej prostocie... a tak w ogole to koniecznie usun ten kursor-motyl...

____________________
Żyłkaa
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
PiotrMur napisany: 27.03.2007 00:48 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Assassin



dołączył: 09.07.2005
posty: 304
doughz: $130.00
skąd: England
Ja próbowałem z TommyPL'em grać przez Hamachi w GTA2 i gówno z tego wyszło... a co do GTA1 to świetnie, że scena tejże gry jeszcze istnieje (jeżeli można to nazwać częścią sceny)... ale jak myślisz, będzie działało jak mam NTL'a? ;p

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
icetique napisany: 27.03.2007 12:21 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
King of da dead imperium



dołączył: 06.01.2006
posty: 145
doughz: $8856.00
ej, ja chcę pograć w GTA1 przez sieć. Mam LAN'a skontaktuj się ze mną pod nr gg 7527174 to sprobujemy pograć.

____________________
icetique
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
tmster napisany: 27.03.2007 15:40 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
www.gtaiv.pl



dołączył: 03.06.2005
posty: 1412
doughz: $2486.00
skąd: Nowy Sącz
jestem ciekaw może neo zacznie współpracować z netią bo chodzą po tych samych łączach i nie wiem jak to jest z ip w netii czy jest dynamiczne

____________________


^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 27.03.2007 16:01 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1503
doughz: $52331.00
tmster napisał:
nie wiem jak to jest z ip w netii czy jest dynamiczne


jest

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
pieluch78 napisany: 27.03.2007 16:46 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
newbie



dołączył: 26.03.2007
posty: 4
doughz: $7.00
skąd: Rumia
Nie za bardzo rozumiem ten BBCode ale spróbuje :)
Co do pierwszego pytania "czy bedzie dzialalo jak mam NTL'a ?? - dokladnie co to jest, wtedy bede mogl wyjasnic?

____________________
jak cos to zapraszam na moje forum pod tym adresem http://www.mojeforum.net/grandtheftauto1/index.php badz na gg 2864709 pozdrawiam :)
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
tmster napisany: 27.03.2007 16:54 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
www.gtaiv.pl



dołączył: 03.06.2005
posty: 1412
doughz: $2486.00
skąd: Nowy Sącz
to jest pewnie net w wielkiej brytanii bo pm tam mieszka


bbcode to są tagi działające jak w html'u tu masz coś o tym http://www.gtathegame.net/moduly/popup.php?nr=1

____________________


^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
pieluch78 napisany: 28.03.2007 16:17 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
newbie



dołączył: 26.03.2007
posty: 4
doughz: $7.00
skąd: Rumia
Hmm z angli tak ?? mozliwe zeby mozna zagrac lecz pierw by bylo trzeba to sprawdzic moje gg masz w profilu

____________________
jak cos to zapraszam na moje forum pod tym adresem http://www.mojeforum.net/grandtheftauto1/index.php badz na gg 2864709 pozdrawiam :)
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 13.04.2021 16:41
·
Obecnie forum przegląda 29 gości oraz 0 z 6520 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 29 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · KubaS (30) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 24654 (+9697) postów w 1775 tematach z 108 ankietami
STATYSTYKI »
 
 
© 2004 - 2021 GTAthegame NETWORK
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies
news · forum · blogi · wap · xml · pliki · igf · njoy · szukaj · mapa