Oj mylisz się metzen. Zgadli na podstawie tego co było przed dzisiejszym wyciekiem. A robili to dokładnie w tym:
http://gtaforums.com/topic/491242-mapping-los-santos-buildinglandmark-analysis/
temacie. Możesz sobie go spokojnie posledzić, to tylko ponad 800 stron :D
Kontury mapy przecież były znane już w czasie wycieku trofeów (spory czas temu). Więc połączenie reszty w całość nie było już takie trudne :D
Mapa stworzona przez fanów_GTA na podstawie screenów, fragmentów mapy i trailerów/gameplayów jakie do tej pory wyszły:
Trzeba przyznać, odjebali dobrą robotę Podejrzewam, że oficjalna mapa nie będzie za wiele różnić się od tego co tu mamy. :)
+++ EDIT (08.09.2013 22:29):
Aha, wcale nie wydaję się ona aż tak ogromna. Zwłaszcza gdy zobaczy się na tereny pozamiejskie, na mnie to nie robi takiego wrażenia. Wygląda jakby to można objechać to wszystko w chwilę :D
(napewno się mylę)
Tak. Jak widać, nie mamy dużego wyboru.
Czyli mam rozumieć, jest to spotkanie znajomych z IRCU (:ddd hahah)
A właśnie, IRC jeszcze żyje?
I jeszcze jedna kwestia dotycząca miejscówki, wybrałem dom Lazlowa, ewentualnie Jego garaż.
Jasne, ale dlaczego Ja? ;x
Jeśli chcecie, abym podjął tak niezwykle istotną decyzje, musicie najpierw zdecydować w jakimś mieście mamy pić, tzn. się bawić.
W serii Grand Theft Auto niejednokrotnie było nam Polakom dane dostrzec "polskie akcenty" przedstawiane raczej w zabawny sposób. Jak to się stało i co było powodem lub kto był pomysłodawcą do ich umieszczenia w grze? Możecie opowiedzieć nam coś więcej na ten temat?
-----------------------------
Mniej więcej tak ma brzmieć to pytanie. Nie obrażę się jeśli pozwolicie sobie na lekką jego modyfikację która może znacząco poprawić jego jakość.
No to może Ja powiem coś co do powiedzenia miał sam Sam Houser :
Cytat: "Ta gra dostarczy całkiem nowych i intensywniejszych doznań na przenośną konsolę Nintendo DS - mówi Sam Houser, dyrektor Rockstar Games - Rockstar Leeds wraz z Rockstar North stworzyła grę równie interaktywną i wciągającą, co jej poprzednie odsłony."
Stworzyła czy tworzy?
Nie byłbym sobą gdybym nie dodał swojej opinii na ten temat :
Cytat: "Uważam i zarazem sądzę że jest to kolejne tzw. odgrzewane GTA, tworzone oczywiście dla dużego zysku, który bez wątpienia i w tym przypadku będzie ogromny. Śmiem także twierdzić że jest to w pewnym sensie mała rekompensata dla użytkowników produktów firmy Nitendo za dotychczasowe ich pominięcie przez Rockstar Games - powiedział Mumol, pierwszy kajtek IV Rzeczpospoli... Znaczy się gtaiv.pl. "
Cryfan2 to po co się tu udzielasz ? Najlepiej jakbyś milczał i w ogóle nic się w tym temacie nie udzielał, bo to że Ci się ten meeting nie podoba to mało kogo obchodzi.
Na tym spotkaniu zjawią się osoby którzy naprawdę są związani z tą sceną i siedzą na niej już sporo czasu, wątpię aby większości scenowiczów GTA zależałoby na przybyciu nowych i nieznanych userach. :))
Obecnie forum przegląda 29 gości oraz 0 z 6631 zarejestrowanych użytkowników Razem: 29 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · jako (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25058 (+9697) postów w 1825 tematach z 113 ankietami