Gość

Rejestruj

 

 
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.07.2022 10:05
· GTAthegame · Forum · Ogólnie o GTA: SA
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Zmiana wersji GTASA...
Jarszo napisany: 29.12.2010 13:32 Link Do Tego Posta
gangsta



dołączył: 25.02.2006
posty: 176
rp: 7747
skąd: Cigacice
Witajcie. Kiedyś nie zadał bym tego pytania, ale teraz, kiedy siedzę więcej w takich grach jak FIFA, GTAIV czy COD, po prostu zapomniałem i muszę sie o to spytać.

Mianowicie chodzi o wersję gry gtasa. Nie wiem jaką mam - w menu mi nic nie pisze. Chciałbym przerobić moje gta do wersji 1.1 tak, żeby chodziły mody. (chyba dobrze mówię, prawda?)

Wielkie dzięki z góry za pomoc.

____________________
cholerna syga, nie działa.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
fan_GTA napisany: 29.12.2010 18:00 Link Do Tego Posta
hustler



dołączył: 10.08.2006
posty: 616
rp: 50169
Skoro nic ci nie pisze to masz wersje 1.1 (jestem pewien na 80%) albo 1.0.

____________________
GTA V na PC!!
GTA V: 86.00%
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 29.12.2010 19:11 Link Do Tego Posta
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1571
rp: 76573
TUTAJ masz poradnik jak cofnąć wersję swojego SA z 2.0 lub 1.1 do 1.0. Masz tam listę wszystkich plików, które zostały usunięte lub zmienione w 1.1 i 2.0. Jeśli nie będziesz miał skąd skombinować tych plików możesz zagadać do mnie na PW. Powinienem mieć je jeszcze gdzieś spakowane na dysku

+++ EDIT (29.12.2010 19:13):

A tak jak mówi fan_GTA, faktycznie jeśli w menu nie masz żadnego oznaczenia to prawdopodobnie jest to SA w wersji 1.0.

Najlepiej spróbuj coś zainstalować. Jak mod ruszy to jest OK.

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Jarszo napisany: 29.12.2010 20:30 Link Do Tego Posta
gangsta



dołączył: 25.02.2006
posty: 176
rp: 7747
skąd: Cigacice
Dzięki sdr i fan, podziałało.

____________________
cholerna syga, nie działa.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Pepe napisany: 29.12.2010 21:37 Link Do Tego Posta
La Vida es Una Lenteja



dołączył: 13.09.2005
posty: 301
rp: 15753
skąd: Vice City
fan_GTA napisał:
Skoro nic ci nie pisze to masz wersje 1.1 (jestem pewien na 80%) albo 1.0.
Toś mu rzeczywiście pomógł. Być albo nie być.

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.07.2022 10:05
·
Obecnie forum przegląda 30 gości oraz 0 z 6583 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 30 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · kreatiwe (24) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 24870 (+9697) postów w 1803 tematach z 110 ankietami
STATYSTYKI »
 
 
© 2004 - 2022 GTAthegame NETWORK
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies
news · forum · blogi · wap · xml · pliki · igf · njoy · szukaj · mapa