W 1982 roku Polska wygrała z Francją 3 do 2 na Mundialu w Hiszpanii, więc chciałbym aby w tym meczu był taki sam rezultat, oby nie gorszy.
Polska 3:2 Francja
Ja bym chciał polską lokalizację, a taka podobno na być.
https://www.ppe.pl/news/162377/gta-the-trilogy-definitive-edition-otrzyma-polska-lokalizacje-wyciekly-przetlumaczone-osiagniecia.html
Chciałbym, aby w menu GTAIII pojawiła się opcja 'Map', bo to by ułatwiło rozgrywkę.
Jak dla mnie to w Los Santos Tuners łatwiej zdobyć kasę niż w Cayo Perico, na pewno nie tak dużo jak w tym pierwszym, ale po 10-15 minutach jesteś bogatszy o te 150 tys. GTA$. W ogóle to podoba mi się cała ta otoczka tej aktualizacji, ten klub samochodowy, te wyścigi uliczne, jest co robić.
A tak jeszcze zapytam z ciekawości: ile wam zajmuje GTA V po ostatniej aktualizacji? U mnie to jest 101GB.
Udało mi się rozwiązać problem. Otóż w folderze instalacyjnym GTA V był plik o nazwie "commandline" i tam była ustawiona rozdzielczość 1280x720, wystarczyło tylko zmienić tą wartość na 1920x1080. Od tego momentu, gra uruchamia się w większej rozdzielczości.
Obecnie forum przegląda 12 gości oraz 0 z 6614 zarejestrowanych użytkowników Razem: 12 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 24988 (+9697) postów w 1818 tematach z 113 ankietami