rp: 18063 skąd: Warszawa
Witam. Wiem, że pewnie 90% userów odpowie mi na moje pytanie - "google.pl" i weźmie mnie za idiotę, ale...
Poszukuję spolszczenia (łatki polonizującej) do GTA San Andreas. Chciałbym jeszcze tylko dodać, że to nie ma być jakieś pierwsze lepsze spolszczenie nie wiadomego pochodzenia, tylko profesjonalne spolszczenie wszystkich napisów/opisów w grze. Nie chodzi mi o lektora bo wszyscy wiemy, że takiego spolszczenia nie ma, ale bardzo potrzebowałbym takiego spolszczenia, w którym nie ma błędów ortograficznych, językowych itp. Żeby to nie było po prostu wrzucone do translatora i zamieszczone w grze, bo z takimi spolszczeniami już się spotkałem. Aha i dodam jeszcze jedno. Otóż kiedyś gdy pobrałem pewne spolszczenie do SA, po zainstalowaniu gra przestała mi działać, więc prosiłbym abyście także zwrócili na to uwagę.
Z góry dzięki za pomoc :)
Dokładnie. Nie wiem czy ktoś w ogóle zabierał się za zrobienie innego porządnego spolszczenia po tym jak takowe wydała Cenega.
Nie wiem też na ile jest legalne udostępnianie takiego spolszczenia poza grą, a przypuszczam, że nie chciałbyś kupować gry specjalnie drugi raz tylko po to żeby je mieć. Znalazłem jednak link skąd możesz zassać łatkę Cenegi. Instalatora chyba tam nie ma, bo to nieoficjalna łata, ale z podmianą odpowiednich plików też nie powinno być schodów.