Cześć. Mam problem ze zmianą modelu w Gta San Andreas. Chodzi mi o model pingwina z gry club penguin (tutaj link do tego modelu) https://drive.google.com/drive/folders/1WPidnGEQDK3nzEqmu1gK4nW1w1IOeSmb
Chciałbym żeby ten model pingwina był jako CJ. Jak to zrobić ? W blenderze edytowałem plik player.dff ale wyświetla się error a gra nie działa kiedy zmieniłem plik player.dff na pingwina. Jak zedytować plik player.dff żeby działał model pingwina zamiast Cj'a ?
Witamy na forum. Czyli to nie jest gotowy mod dla SA tylko sam model? To pewnie będzie z tym problem, ale może ktoś tu ma doświadczenie z takimi przypadkami.
Głównie mam problem ze zmianą modelu w blenderze. Eksportuje plik dff i jak go importuje to nie widać skina i nie wiem jeszcze jak edytować skin txd i w jaki sposób go zrobić
Do tego modelu wczytuje pieszego żeby miał szkielet do tego i jak eskportuje plik w formacie dff w blenderze to niby jest ten plik ale jak się wczytuje (importuje dff) to nic nie widać tak jakby tego modelu nie było po wczytaniu
Nie działa ten model przez to że pingwin 3d nie ma kości. Wiem że da się to zrobić (te kości) w blenderze tylko nie umiem tego zrobić. Jeśli ktoś to zrobi to proszę o link
+++ EDIT (10.05.2025 13:23):
No dobra mam model 3d ze szkieletem i teraz chodzi o to żeby ten model miał txd czyli tekstury w png i jak w najłatwiejszy sposób pobrać teksturę z modelu 3d ?
Obecnie forum przegląda 68 gości oraz 0 z 6703 zarejestrowanych użytkowników Razem: 68 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25399 (+9697) postów w 1872 tematach z 115 ankietami