Gość

Rejestruj

 

 
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 26.09.2021 11:09
· GTAthegame · Forum · Pomoc
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Dziwny problem
Macaretos napisany: 27.03.2014 13:18 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
newbie



dołączył: 27.03.2014
posty: 2
doughz: $22.00
skąd: Pod Warszawą
Pomocy!

Pożyczyłem GTA IV od kolegi, instaluję, loguję się go Games for Windows- LIVE, zalogowałem się, ale jeszcze aktualizacja. Zaktualizowałem, a Rockstar Games Social Club po kliknięciu "PLAY" pisze coś takiego:
Sorry, but this version of gtaiv.exe is not supported.
Supported versions: 1.0.1.us, 1.0.2us, 1.0.3us, 1.0.4us, 1.0.4.
Jak ściągam któregoś z tych patchów to nie mam napisów w menu i menu pauzy.
Proszę o pomoc.

____________________
Macaretos
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 27.03.2014 20:11 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1531
doughz: $54772.60
Spróbuj przeinstalować grę i jeszcze przed pierwszym uruchomieniem zainstalować ręcznie ten patch.

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
k5_ napisany: 27.03.2014 22:31 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Puchate żelazko



dołączył: 29.08.2005
posty: 302
doughz: $30802.40
skąd: Szczecinek, ZPM
@Dawid a to nie jest jakaś blokada regionalna w GfWL? Może kolega przez przypadek ściągnął GfWL, które jest puszczane na US zamiast EU i stąd wynika ten problem?

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 28.03.2014 08:45 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1531
doughz: $54772.60
Sugerowałem się innym tematem, który mieliśmy już na forum Tam niby zwykła reinstalacja pomogła. Niech zainstaluje patcha ręcznie i jak nie pomoże to będziemy myśleć dalej.

@Macaretos spróbuj instalować grę w ten sposób. I na końcu oczywiście patch, do którego linkowałem wyżej.

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Macaretos napisany: 28.03.2014 13:00 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
newbie



dołączył: 27.03.2014
posty: 2
doughz: $22.00
skąd: Pod Warszawą
Rozumiem, że sposób zainstalowania gry, to ten jest twój post?

____________________
Macaretos
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 28.03.2014 20:37 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1531
doughz: $54772.60
Macaretos napisał:
Rozumiem, że sposób zainstalowania gry, to ten jest twój post?

Tak, tam masz krok po kroku co instalować i skąd.

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Maniak napisany: 03.04.2014 14:44 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
newbie



dołączył: 03.04.2014
posty: 1
doughz: $15.00
1. Zainstaluj najnowszego game for Windows live
2. Po zainstalowaniu odpal gre na Świeżym lancher i z poziomu gry uaktualnij do wersji 1.0.7.0 powinno się to automatycznie zrobić po logowaniu do game for windows
3. Po Zainstalowaniu wersji 1.0.7.0 powinna się odinstalować aplikacja rocketstar i na wersji tej odpalasz już z lanchera

____________________
Maniak
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 26.09.2021 11:09
·
Obecnie forum przegląda 15 gości oraz 0 z 6548 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 15 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 24735 (+9697) postów w 1786 tematach z 110 ankietami
STATYSTYKI »
 
 
© 2004 - 2021 GTAthegame NETWORK
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies
news · forum · blogi · wap · xml · pliki · igf · njoy · szukaj · mapa