Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lothronik homeboy
|
Wysłany: 18.05.2005 17:21 Temat postu: A takie sobie odkrycie! :D |
|
|
Ostatnio wrzucając na serwer Gtg screeny na Xklocka moją uwagę zwrócił jeden:
http://www.gtathegame.net/uploads/gfx/sa/scr/xbox/d/28.jpg
Co w nim takiego nadzwyczajnego? A no popatrzcie się na joy'a...
Widzicie? Dwa z guziczków to inicjały CJ'a, zaś trzeci to literka 'M'... Co w takim razie kryje się pod ostatnim przyciskiem? Ah... Ten humor Rock*...
Eh... Wiem, że Ameryki nie odkryłem, ale zawsze to coś, nie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Misza asshole
|
Wysłany: 18.05.2005 17:49 Temat postu: |
|
|
Heh, fajne, ta litera wygląda jakoś tak jakby D albo P, więc co oznacza MP/MD/DM/PM Kolejna zagadka, kolesie z R* sie nudzą widocznie _________________ Oby wasze miecze pozostały ostre! |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 18.05.2005 19:15 Temat postu: :D |
|
|
Hm... Może Madd Dogg? Choć z drugiej strony... Hm... Czemu akurat on? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 19.05.2005 07:58 Temat postu: |
|
|
bardzo fajne odkrycie
ostatnia wygląda jak cyfra 7 ale musi to być przecież litera |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 19.05.2005 08:01 Temat postu: |
|
|
odkrycie jak odkrycie--nic nadzwyczajnego ale zawsze cso _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 19.05.2005 21:14 Temat postu: |
|
|
ciekawa jaka to konsola
plej stajszon dwa
_________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
Seria Grand Theft Auto rzšdzi a szczególnie San Andreas
|
|
Powrót do góry |
|
|
Karolina asshole
|
Wysłany: 19.05.2005 22:22 Temat postu: |
|
|
Lothronik może ty odkrywcą zostaniesz A pozatym mnie to nawet nie dziwiło bo panowie z R* zawsze coś wykombinują _________________ Grand Theft Auto:San Andreas |
|
Powrót do góry |
|
|
Aragorn asshole
|
Wysłany: 21.05.2005 13:40 Temat postu: CJM |
|
|
CJM napewno jest tam ale jaka literka jest za palcem CJ _________________ Stronka moja niedopracowana bo pracuje nad niš
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 25.06.2005 20:37 Temat postu: |
|
|
jeśli MF to może MUTHERFUCKER czy jak to tam sie pisze _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 25.06.2005 20:43 Temat postu: |
|
|
motherfucker pisze się |
|
Powrót do góry |
|
|
Filemoniusz asshole
|
Wysłany: 25.06.2005 20:47 Temat postu: |
|
|
Heh... odkrycie calkiem fajne xD Lubie takie drobiazgi w grach Sklep muzyczny w LV "Dick's Sounds" Albo Dildo w psiarskiej szatni... drobiazgi o ktorych wszyscy wiedza, ale sa swietne no xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 25.06.2005 21:27 Temat postu: |
|
|
ro jest litera D widziłem na consoli u carla w domu dał bym wam screna lae nie wiem jak umieścić go na jakiejść stronie trzeba pujsc do domu carla i kucjąć przy kąsoli wtedy zobaczycie żę to litera D czyli jest tam CJ-carl johanson MD-madd dogg
EDIT: ja gram na najwyrzszej grafice to nie wiem czy ci ktoży grają na słabszej nie zobaczą zamazanej kąsoli i przokazji prosił bym żeby mi ktos powiedził jak sie zamieszca screnna na tej stronire gdzie jest żaba bo bym to wam pokazał _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 25.06.2005 21:44 Temat postu: |
|
|
najwyzyzsza grafika to co to jest? high detail, high resolution...?
wchodzisz na www.imageshack.us podajesz szciezke do pliku i klikasz na Host It, potem pokazuja Ci linka, wybierasz ten, ktory trzeba i wklejasz go tutaj... |
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 25.06.2005 22:14 Temat postu: |
|
|
ze to jest mozna sie rowniez przekonac podczas misji dla Wooziego z nurkowaniem gdy mamy za maly Lung Capacity
Cytat: | ro jest litera D widziłem na consoli u carla w domu dał bym wam screna lae nie wiem jak umieścić go na jakiejść stronie trzeba pujsc do domu carla i kucjąć przy kąsoli wtedy zobaczycie żę to litera D czyli jest tam CJ-carl johanson MD-madd dogg
EDIT: ja gram na najwyrzszej grafice to nie wiem czy ci ktoży grają na słabszej nie zobaczą zamazanej kąsoli i przokazji prosił bym żeby mi ktos powiedził jak sie zamieszca screnna na tej stronire gdzie jest żaba bo bym to wam pokazał |
nie kalecz takiego pieknego jezyka jakim jest nasz polski jezyk prosze |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 25.06.2005 22:50 Temat postu: |
|
|
wpadlem na pomysl, zeby sypac 1/10 bana za taki post, ludzie wezcie sie nauczcie pisac, powiem Wam cos, jak jeszcze nie mialem netu pisalem ***, zero bledow, a teraz jak mam go od roku, to czasami musze sie zastanowic czy to co pisze jest poprawnie napisane ;/, rozumiem jak ktos raz sie pomyli, zdarza sie to kazdemu, ale takie pisanie to juz... no chyba, ze ktos dopiero od nie dawna zaczyna przygode z jezykiem polskim
sorry za OFFtop, ale musialem to napisac |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 25.06.2005 23:26 Temat postu: |
|
|
prawda pisze z błędami, a tamto sie okropnie spieszyłem nie tłumaczy mnie, to pisałem jak najszybciej przepraszam was jestem dyslektykiem pomijając to że czytam dobrze,ale z pisaniem ... szkoda gadać...
Edit:
tu macie link może troszke słabo widać ale jak sie przyjżycie to zobaczycie:) http://img162.echo.cx/my.php?image=gh4pb.jpg _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 26.06.2005 16:41 Temat postu: |
|
|
Daronfsu 12 nie pisz posta pod postem! Już poprawiłem! |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 26.06.2005 18:54 Temat postu: |
|
|
dzięki martin
EDIT:tu znajduje sie dokładniejsze zdięcie zrobione aparatem http://img272.echo.cx/my.php?image=gallery14uk.jpg _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|