Kto nie widział filmu "Taxi Driver" to polecam go obejrzeć
Taxi Driver na filmweb.pl
Bardzo podobał mi się ten film, obejrzałem go już z cztery razy. Zainspirowany nim zacząłem robić filmik w san andreas właśnie na podobieństwo taksówkarza. Po skończeniu wstępu, zdałem sobie sprawę z mojej ułomności i kompletnej pustki w głowie. Co dalej?
Sprawa jest troszkę ciężka, ponieważ mógłbym prosić was o podsunięcie pomysłów co do fabuły itd., ale nie ma to sensu gdy nie obejrzeliście Taxi Drivera. Nawet jeśli go obejrzycie to potrzeba na prawdę filmowej głowy aby powstało co najmniej dobre dzieło.
Koniec mam zarysowany w głowie. Obstrzyc Carla na irokeza i wykonać z dobrze dobranymi zdjęciami jedną z początkowych misji gdzie trzeba rozwalić ćpunów i dziwki są, jedna chyba loda robiła z tego co pamiętam. To byłby dobry motyw.
Jak w taxi driver koleś traci kawałek ręki, tak tutaj mógłbym strzelić ze snajperki w rękę i odpowiednio zmontować aby wyglądało, że tą rękę urwał desert eagle. Nie wiem czy desert eagle można odstrzelić rękę, aby krew tryskała.
Co ciekawe znalazłem model, skin, nie wiem jak to nazwać Travisa Bickle. Jest do ściągnięcia tyle, że do GTA 3. Najgorsze jest to, że w tym wątku:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=257182&st=0
Ktoś zrobił do San Andreas spójrzcie na screeny. Tyle, że nie podał gdzie konkretnie ściągnąć. Zresztą chyba już za późno jak pokazałem twarz Carla.
Początek i koniec mam obmyślony... tylko co dać w środek? To mnie przerasta i nie wiem, może coś mi się przyśni genialnego...
Link do filmiku:
KLIKNIJ TUTAJ