Gość

Rejestruj

 

 
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 16.04.2021 22:12
· GTAthegame · Forum · Vice City Stories
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Cheat Device i oryginalne UMD
Whis napisany: 24.06.2007 22:30 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
nigga



dołączył: 22.02.2007
posty: 311
doughz: $10822.00
skąd: Vice City
Mam pytanie bo słyszałem żeby móc odpalać Cheat Device'a trzeba mieć ISO bo z grą na UMD nie działa czy to prawda? Pytam się bo niedługo ma wyjść downgroade dla wszystkich softów czyli do 3,50 tylko żę trzeba kupić grę Lumines I

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Don_Wasyl napisany: 24.06.2007 22:48 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
amateur



dołączył: 24.12.2005
posty: 39
doughz: $1660.00
skąd: Poznań
Wiesz... mi nawet na ISO nie udało się odpalic Cheat Device xd. Może cos źle robiłem... mniejsza...

O której wersji GTA mówisz? LCS czy VCS?

____________________
Don_Wasyl
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Lukes501 napisany: 24.06.2007 22:58 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
punk



dołączył: 15.03.2007
posty: 93
doughz: $6310.69
skąd: Warszawa
Mówi on o VCS.Następnym razem patrz na kategorię

____________________
Nowy nick (dawniej miauczek13).
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Whis napisany: 24.06.2007 23:56 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
nigga



dołączył: 22.02.2007
posty: 311
doughz: $10822.00
skąd: Vice City
Don Wasyl napisał:
Wiesz... mi nawet na ISO nie udało się odpalic Cheat Device xd. Może cos źle robiłem... mniejsza...

O której wersji GTA mówisz? LCS czy VCS?


Nie powiem ci o jakie GTA mi chodzi sam zobacz, bo cheat device działa do 3,03 OE C najlepiej chyba.

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Marcin napisany: 25.06.2007 09:52 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szef.



dołączył: 25.05.2005
posty: 877
doughz: $7638.80
skąd: Warszawa
heh, aby odpalic CD w VCS trzeba posiadać po prostu soft OE i ISO danej gry. Jesli masz VCS na UMDeku nie odpalisz za nic cheatdevice'a, poniewaz soft 1.81, który blokuje taką możliwość, jest wymagany do gry w VCS z płytki. innymi slowy - musisz zrobic downgrejdż do 1.5 i wgrać jakiś OE i wszystko będzie ok: znaczy CD bedzie dzialal. ;)

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Whis napisany: 25.06.2007 20:11 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
nigga



dołączył: 22.02.2007
posty: 311
doughz: $10822.00
skąd: Vice City
kothka napisał:
heh, aby odpalic CD w VCS trzeba posiadać po prostu soft OE i ISO danej gry. Jesli masz VCS na UMDeku nie odpalisz za nic cheatdevice'a, poniewaz soft 1.81, który blokuje taką możliwość, jest wymagany do gry w VCS z płytki. innymi slowy - musisz zrobic downgrejdż do 1.5 i wgrać jakiś OE i wszystko będzie ok: znaczy CD bedzie dzialal. ;)


Wiem że muszę mieć OE dlatego niedługo wychodzi downgroade przy pomocy Luminesa I i sie pytam bo nie wiem czy jest sens ściągania gry skoro ją mam, napisałeś to trochę chaotycznie więc tylko odpowiedz na pytanie poniżej.

Z 3,03 OE-C softem i grą na UMD pójdzie mi CD? yes or not

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Marcin napisany: 25.06.2007 21:09 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szef.



dołączył: 25.05.2005
posty: 877
doughz: $7638.80
skąd: Warszawa
tak.

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Whis napisany: 25.06.2007 22:49 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
nigga



dołączył: 22.02.2007
posty: 311
doughz: $10822.00
skąd: Vice City
I oto chodziło, temat można zamknąć.

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 16.04.2021 22:12
·
Obecnie forum przegląda 37 gości oraz 0 z 6520 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 37 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · Hasley (29) · Rosenberg (29) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 24654 (+9697) postów w 1775 tematach z 108 ankietami
STATYSTYKI »
 
 
© 2004 - 2021 GTAthegame NETWORK
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies
news · forum · blogi · wap · xml · pliki · igf · njoy · szukaj · mapa