Gość

Rejestruj

 

 
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 19.04.2019 03:16
· GTAthegame · Forum · The City Of Vice
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2
SA do VC
Ryder_pl napisany: 01.05.2007 13:51 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 13.03.2007
posty: 138
doughz: $45.00
skąd: Głubczyce
Pożyczyłem od kumpla San Andreas ale po intrze gra mi się wyłącza i chciałem sięzapytać czy wie ktoś jak zaimportować mapy (Los Santos, Las Venturas itd.) do Vice City. Przez mapeditor próbowałem ale nie ma IMPORT ani nic podobnego. Wie ktoś jak to zaimportować?

____________________
GSE Studio - dla filmów zrobimy wszystko.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
dvl napisany: 01.05.2007 13:56 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
nigga



dołączył: 22.05.2006
posty: 319
doughz: $166.00
skąd: Ustroń.
lol ? : D

____________________
dvl
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
metzen napisany: 01.05.2007 14:06 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Operacja Panda



dołączył: 09.07.2005
posty: 1245
doughz: $4104.60
skąd: Warschau
Błagam, powiedz mi, że to żart. Na prawdę, błagam na kolanach.

____________________
Jant napisał:
Całe to kikoo to jakaś farsa.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 01.05.2007 14:31 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1426
doughz: $42925.40
a po co chcesz przerzucać mapy do VC? bardziej na miejscu byłoby tu pytanie: dlaczego gra pada po intrze? wywala może jakieś błędy czy coś? daj screeny.

sam import SA do VC nie ma chyba sensu:
  1. mapa VC jest za mała i raczej nie zmieści SA
  2. w VC obszary są "doładowywane", a w SA nie i to na pewno by przeszkadzało

co innego gdybyś próbował w drugą stronę (tak jak to było z modem GTA: LC gdzie liberty było przenoszone na silnik vice).

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
tmster napisany: 01.05.2007 15:57 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
www.gtaiv.pl



dołączył: 03.06.2005
posty: 1412
doughz: $2486.00
skąd: Nowy Sącz
jest jakiś mod do vc w którym jest samo ls ale narazie niewydane

____________________


^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
mdf napisany: 01.05.2007 16:19 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
punk



dołączył: 08.12.2005
posty: 78
doughz: $651.00
skąd: Małdyty City
Bezsens.
Podaj dokładniej 'objawy' błędu.

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Maksym napisany: 01.05.2007 17:00 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
asshole



dołączył: 19.02.2007
posty: 20
doughz: $223.00
intro mija świat zabija xD po intrze gra nie chodzi, ciekawe piracka wersja :/

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
metzen napisany: 01.05.2007 19:10 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Operacja Panda



dołączył: 09.07.2005
posty: 1245
doughz: $4104.60
skąd: Warschau
tmster napisał:
jest jakiś mod do vc w którym jest samo ls ale narazie niewydane

Czyli "nie jest". ; ]]

Maksym napisał:
ntro mija świat zabija xD po intrze gra nie chodzi, ciekawe piracka wersja :/

Niejednokrotnie miewałem większe/mniejsze problemy z odpalaniem SA i jakoś je rozwiązywałem, a zaręczam ci, wersja nie jest piracka. Zresztą - pirat, czy nie, zwykle dużej różnicy nie ma. (Well, piratów nie obsługujemy, ale to styka sie nie przyznawac : o)
Z postu szanownego użytkownika nie wynika, że jest to koniecznie wersja gry od Mietka, stoisko trzecie na lewo od północnego wejścia na koronę. (Taki injoke ; o)

Czekamy aż nasz szanowny użytkownik zechce przybliżyć problem, do tego czasu, prosiłbym o nie nabijanie. Capisce? : p

____________________
Jant napisał:
Całe to kikoo to jakaś farsa.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
fan_GTA napisany: 01.05.2007 19:27 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
hood



dołączył: 10.08.2006
posty: 565
doughz: $33306.00
może zainstaluj moda LVS, które dodaje każde miasto z każdej serii 3D

____________________
GTA V na PC!!
GTA V: 86.00%
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Ryder_pl napisany: 01.05.2007 19:59 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 13.03.2007
posty: 138
doughz: $45.00
skąd: Głubczyce
Po prostu. Jest intro R*, potem jest drugie intro i ten obrazek z prawami autorskimi, potem ma być że gra się ładuje, a się poprostu wyłącza.

____________________
GSE Studio - dla filmów zrobimy wszystko.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
metzen napisany: 01.05.2007 20:40 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Operacja Panda



dołączył: 09.07.2005
posty: 1245
doughz: $4104.60
skąd: Warschau
Ryder_pl napisał:
Po prostu. Jest intro R*, potem jest drugie intro i ten obrazek z prawami autorskimi, potem ma być że gra się ładuje, a się poprostu wyłącza.

Hmm, sugeruję zmianę kodeków (jakkolwiek dziwnie to by nie moglo zabrzmieć), niektóre robią problemy przy grach.

____________________
Jant napisał:
Całe to kikoo to jakaś farsa.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Ryder_pl napisany: 01.05.2007 21:13 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 13.03.2007
posty: 138
doughz: $45.00
skąd: Głubczyce
To znaczy, że mam zmienić kodeki te które są potrzebne do niektórych filmów?

____________________
GSE Studio - dla filmów zrobimy wszystko.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Bubin napisany: 01.05.2007 21:35 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 14.01.2007
posty: 109
doughz: $258.00
po prostu dograć inne.

____________________

^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
metzen napisany: 01.05.2007 22:11 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Operacja Panda



dołączył: 09.07.2005
posty: 1245
doughz: $4104.60
skąd: Warschau
Po prostu zmienić jeden pro-codec-pack, na inny pro-codec-pack i powinno śmigać. Ale niczego nie gwarantuję.

____________________
Jant napisał:
Całe to kikoo to jakaś farsa.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
JustJazzy napisany: 02.05.2007 00:16 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
asshole



dołączył: 31.12.2006
posty: 15
doughz: $48.00
Zassaj z rapida jeszcze raz i powiedz jak rezultaty ;D

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
PiotrMur napisany: 02.05.2007 01:58 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Assassin



dołączył: 09.07.2005
posty: 304
doughz: $130.00
skąd: England
Zazwyczaj tak się zachowuje komp, który nie wyrabia psychicznie (sprzętowo ;p) sprawdź czy masz dobre spec'sy.
1. Jeśli to oryginał - Poza tym co napisali inni możesz jeszcze spróbować zainstalować najnowsze strowniki do karty graficznej... albo zmienić ustawienia przyspieszania za pomocą DirectX (i tych D3D i DDraw)...
2. Jeśli to pirat - Wynocha mi stąd i nie zawracaj nam gitary...
:D

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 02.05.2007 11:31 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1426
doughz: $42925.40
Ja osobiście wątpię żeby to wina kodeków była. Wszystkie filmy z intra mu się odtwarzają, a gra wysypuje się dopiero na menu (bo po planszy z copyrights jest właśnie menu ;p - nie ładowanie gry). no chyba że wysypuje ci się właśnie przy ładowaniu (po wyborze 'nowa gra' lub wskazaniu save'a do załadowania).

jeśli wysypuje ci się przy ładowaniu (pasek postępu) to powiedz co próbujesz załadować? save czy nowa gra? i gdzie się wysypuje: w trakcie ładowania czy już gdy wszystko jest załadowane i ekran się przyciemnia? Niestety musimy to wiedzieć, bo inaczej nie zdiagnozujemy problemu :)

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Żyłkaa napisany: 02.05.2007 11:39 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
hustler



dołączył: 08.12.2005
posty: 1315
doughz: $9098.60
skąd: Legnica
moze sprobuj usunac w moich dokumentach gta san andreas user files

____________________
Żyłkaa
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Ryder_pl napisany: 03.05.2007 11:08 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 13.03.2007
posty: 138
doughz: $45.00
skąd: Głubczyce
są dwa intra, a potem jest to "all right reserved" i się wyłącza. I nic...

____________________
GSE Studio - dla filmów zrobimy wszystko.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
dvl napisany: 04.05.2007 00:38 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
nigga



dołączył: 22.05.2006
posty: 319
doughz: $166.00
skąd: Ustroń.
Mi się tak działo po wgraniu kilku modzików. Wgrywałeś coś, Ryder? :)

____________________
dvl
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Ryder_pl napisany: 08.05.2007 15:47 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 13.03.2007
posty: 138
doughz: $45.00
skąd: Głubczyce
Modów nie wgrywałem, a sprzęt mam trochę słaby, ale powinny mi się chociaż opcje włączyć... A jeśli chodzi o importowanie tych map to mi chodzi tylko o miasto, a nie o to że tak samo po drogach jeżdżą auta, że można wchodzić do budynków, NIE. Same miasto tylko...

____________________
GSE Studio - dla filmów zrobimy wszystko.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Żyłkaa napisany: 08.05.2007 15:52 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
hustler



dołączył: 08.12.2005
posty: 1315
doughz: $9098.60
skąd: Legnica
a masz najnowsze sterowniki? tak poza tym to jaka masz karte graficzna?

____________________
Żyłkaa
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
metzen napisany: 08.05.2007 16:02 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Operacja Panda



dołączył: 09.07.2005
posty: 1245
doughz: $4104.60
skąd: Warschau
Ryder_pl napisał:
A jeśli chodzi o importowanie tych map to mi chodzi tylko o miasto, a nie o to że tak samo po drogach jeżdżą auta, że można wchodzić do budynków, NIE. Same miasto tylko...

"Same miasto" to już wystarczająco dużo roboty żeby cię trwale zniechęcić do GTA.

____________________
Jant napisał:
Całe to kikoo to jakaś farsa.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Ryder_pl napisany: 08.05.2007 20:39 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 13.03.2007
posty: 138
doughz: $45.00
skąd: Głubczyce
wgrywałem stery i nic. A kartę to mam S3 ProSavgeDDR

____________________
GSE Studio - dla filmów zrobimy wszystko.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Roger napisany: 10.05.2007 07:12 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
asshole



dołączył: 10.12.2005
posty: 554
doughz: $22092.60
VC limiterem spróbuj coś pozmieniać.

____________________
Roger
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
· Wybierz stronę: 1 2
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 19.04.2019 03:16
·
Obecnie forum przegląda 13 gości oraz 0 z 6419 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 13 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · Shade (30) · Pan_Mieciu (27) · fanseriigt (35) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 24447 (+9697) postów w 1755 tematach z 107 ankietami
STATYSTYKI »
 
 
© 2004 - 2019 GTAthegame NETWORK
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies
news · forum · blogi · wap · xml · pliki · igf · njoy · szukaj · mapa