Gość

Rejestruj

 

 
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 13.04.2021 16:35
· GTAthegame · Forum · Grand Theft Auto
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Problem z Grand Theft Auto
wtf napisany: 13.01.2007 00:48 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
newbie



dołączył: 13.01.2007
posty: 2
doughz: $6.00
Jezeli masz problem z frame rate`m ("przycina ci") na Windowsie XP to czytaj dalej:

Start->uruchom -> dxdiag

Wchodzisz a zakladke dzwiek i przesuwasz suwak na lewa strone (do konca). Jesli masz wiecej zakladek "Dzwiek", robisz to samo z kazda.

Testowane & dziala :)

____________________
wtf
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
tommypl napisany: 13.01.2007 09:15 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
hustler



dołączył: 26.06.2006
posty: 1405
doughz: $3753.00
masz za dobrego kompa

____________________
tommypl
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Marcin napisany: 13.01.2007 09:42 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szef.



dołączył: 25.05.2005
posty: 877
doughz: $7638.80
skąd: Warszawa
tommyPL napisał:
masz za dobrego kompa

po co gadasz takie glupoty?

pewnie to cos zwiazane z XP i aktualizacjami do niego, bo mi np. gta1 na XP w ogole nie chodzi. O_o

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Yoshiyuki napisany: 13.01.2007 11:56 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
playa



dołączył: 04.06.2005
posty: 477
doughz: $1581.00
skąd: Gdynia
taaa... XP roxuje, ale jak go masz to nie pograsz sobie w GTA1 bejde...

____________________
Yoshiyuki
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
esk napisany: 13.01.2007 12:11 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
RDS PWNER!1



dołączył: 04.06.2006
posty: 194
doughz: $1658.00
skąd: Łódź
Yoshiyuki napisał:
taaa... XP roxuje, ale jak go masz to nie pograsz sobie w GTA1 bejde...



a gowno prawda ;p mi na winxp dziala gta1 tylko, ze mam w nim milion fps. Pamietam, ze cos przestawialem i dzialalo w miare normalnie. ;>

____________________
.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Drejo napisany: 13.01.2007 14:58 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Zwyrol



dołączył: 09.07.2006
posty: 146
doughz: $1569.00
skąd: Gdańsk
ja mam problem z GTA3 na xp VC normalnie ale 3 muli jak sam s......................................................................

____________________
W naszym fachu nie ma strachu !
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
jako napisany: 13.01.2007 15:20 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
holy terror



dołączył: 22.10.2005
posty: 163
doughz: $1251.20
skąd: Nowy Sącz
Chyba już to mówiłem komuś w shoutboxie podczas podobnej sytuacji.
Możesz spróbować odpalić grę w ten sposób: wejdź we właściwości skrótu do GTA, później w zakładkę "Zgodność", następnie zaznaczasz tryb zgodności na win98.
Powinno zadziałać, w każdym razie warto spróbować...

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
wtf napisany: 13.01.2007 16:05 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
newbie



dołączył: 13.01.2007
posty: 2
doughz: $6.00
Problem rozwiazany, rozwiazanie podane w pierwszym poscie, mozecie zrobic pin bo sie przyda ;)

____________________
wtf
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 13.04.2021 16:35
·
Obecnie forum przegląda 24 gości oraz 0 z 6520 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 24 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · KubaS (30) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 24654 (+9697) postów w 1775 tematach z 108 ankietami
STATYSTYKI »
 
 
© 2004 - 2021 GTAthegame NETWORK
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies
news · forum · blogi · wap · xml · pliki · igf · njoy · szukaj · mapa