Gość

Rejestruj

 

 
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 13.04.2021 14:34
· GTAthegame · Forum · Misje
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
[PROBLEM]Misja easy as can be
nobody napisany: 15.12.2008 21:32 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 07.12.2005
posty: 110
doughz: $252.00
Mam problem z misją EASY AS CAN BE u Bruciego. Nie mam problemu z jej przejściem, lecz jej ukończeniem. Podjeżdżam pod samochód który mam ukraść, kradne, uciekam przed zbirami, wjeżdżam do garażu zaznaczonego na radarze. W tym momencie występuje problem - pojawia się czarny ekran i po 20 sekundach wywala mnie do windowsa bez jakiego kolwiek komunikatu. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? Bądź miał ktoś taki problem i go rozwiązał?

____________________
nobody
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 16.12.2008 00:33 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1503
doughz: $52331.00
podrzuć save'a, spróbujemy przejść tą misję, zapisać i zobaczymy co się stanie jak podłożysz to potem u siebie.

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
nobody napisany: 16.12.2008 11:58 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 07.12.2005
posty: 110
doughz: $252.00
Więc skoro tak to mam jeszcze jedno głupie pytanie - gdzie zapisują się 'sejwy'?

____________________
nobody
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Żyłkaa napisany: 16.12.2008 13:13 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
hustler



dołączył: 08.12.2005
posty: 1315
doughz: $9445.60
skąd: Legnica
partycja systemowa\Documents and Settings\uzytkownik\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Rockstar Games\GTA IV

____________________
Żyłkaa
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
nobody napisany: 16.12.2008 17:21 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 07.12.2005
posty: 110
doughz: $252.00
Ok dzięki za podpowiedź.

Tutaj jest folder z save'ami: http://www.starter-homepage.eu/saveiv_starter.rar

Save pod którym zawsze zapisuję grę jest pod slotem 5 i ten proszę załadować i zapisać.

____________________
nobody
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 16.12.2008 23:03 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1503
doughz: $52331.00
OK. Ja jednak będę miał okazję zrobić tę misję dla Ciebie dopiero jutro. Jeśli ktoś zechce mnie uprzedzić to dostaniesz save szybciej, ale jeśli nie to będziesz musiał poczekać niestety. Z uczelni wracam o ~15:00.

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
nobody napisany: 16.12.2008 23:37 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 07.12.2005
posty: 110
doughz: $252.00
Ok dzięki, poczekam :)

____________________
nobody
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 17.12.2008 16:22 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1503
doughz: $52331.00
Jestem już w domu. Zaraz zobaczę co z tym savem.

KLIK. OK, widzę że Rockstarowcy się wycwanili i savy z różnych instalacji nie są ze sobą kompatybilne :/

Co prawda podkładając jednego save'a gra go widzi



ale nie potrafi załadować



Podkładając cały Twój folder w ogóle startuje mi automatycznie nowa gra. Na razie nie mam pomysłu jak to obejść inaczej. Powyżej daję link do swojego save'a po tej misji. Pewnie nie pomoże, ale spróbować można ;p

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
nobody napisany: 17.12.2008 17:20 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 07.12.2005
posty: 110
doughz: $252.00
No cóż w każdym razie dzięki za próbe pomocy. Swoją drogą to chore, że blokują save'y a nie umieją zabezpieczyć gry przed piratami... Będę próbował to przejść może w końcu kiedyś się uda...

____________________
nobody
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Żyłkaa napisany: 17.12.2008 18:21 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
hustler



dołączył: 08.12.2005
posty: 1315
doughz: $9445.60
skąd: Legnica
nikt nie potrafi zabezpieczyc gry przed piratami

____________________
Żyłkaa
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
nobody napisany: 17.12.2008 21:03 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
wanksta



dołączył: 07.12.2005
posty: 110
doughz: $252.00
Dobra próbowałem, próbowałem aż się udało. Doszedłem do wniosku, że misje mogę robić tylko w dzień, w ładną pogodę inaczej moj procesor nie ogarnia deszczu, mgły i tekstur w nocy.

____________________
nobody
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 13.04.2021 14:34
·
Obecnie forum przegląda 14 gości oraz 0 z 6520 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 14 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · KubaS (30) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 24654 (+9697) postów w 1775 tematach z 108 ankietami
STATYSTYKI »
 
 
© 2004 - 2021 GTAthegame NETWORK
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies
news · forum · blogi · wap · xml · pliki · igf · njoy · szukaj · mapa