Gość

Rejestruj

 

 
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 15.12.2019 03:04
· GTAthegame · Forum · Ogólnie o serii
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Misja Tree ' s a Crowd
Adiskuter napisany: 03.11.2008 13:18 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
sucka



dołączył: 23.07.2008
posty: 29
doughz: $34.00
mam problem w misji nie wiem co mam zrobić cały czas stoję samochodem na tym znaczku i piszę żebym wcisnął L3 więc klikam i nic się nie dzieje trzeba do nich strzelać a może zły przycisk naciskam ? Pomóżcie.

P.S. chodzi mi o misje w GTA IV na PS3


____________________
Adiskuter
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Maher napisany: 03.11.2008 13:28 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Kumulacja Haker



dołączył: 23.08.2006
posty: 150
doughz: $8602.40
skąd: Warszawa
Kiedy juz podjedziesz to tych dziewczyn musisz zatrąbić, żeby wsiadły do Twojego samochodu. Potem odwieź je do wskazanego miejsca, a na sam koniec kup sobie troche nowych ubrań.

____________________
Maher
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Adiskuter napisany: 03.11.2008 13:56 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
sucka



dołączył: 23.07.2008
posty: 29
doughz: $34.00
na joystiku jaki przycisk nacisnąć aby zatrąbić??

____________________
Adiskuter
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Żyłkaa napisany: 03.11.2008 14:28 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
hustler



dołączył: 08.12.2005
posty: 1315
doughz: $9125.60
skąd: Legnica
na joysticku czy na padzie? skoro ci gra mowi ze L3 to znaczy ze trabi sie L3 (lewy analog).

____________________
Żyłkaa
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Adiskuter napisany: 03.11.2008 16:34 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
sucka



dołączył: 23.07.2008
posty: 29
doughz: $34.00
klikam L3 i nic nie trąbi ;/ co mam zrobić? ...wszystko działa prawidłowo a to nie

____________________
Adiskuter
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Patryk napisany: 03.11.2008 16:53 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Legenda.



dołączył: 27.12.2005
posty: 762
doughz: $7608.60
skąd: Lublin
Wyłącz Mute w telewizorze. Albo masz popsuty klakson w samochodzie.

____________________
Patryk
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Adiskuter napisany: 03.11.2008 18:08 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
sucka



dołączył: 23.07.2008
posty: 29
doughz: $34.00
a co to jest ta Muta i co ja teraz zrobię aby przejść tą misje??? musi być jakieś wyjście

____________________
Adiskuter
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Patryk napisany: 03.11.2008 18:25 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Legenda.



dołączył: 27.12.2005
posty: 762
doughz: $7608.60
skąd: Lublin
Mute to taka opcja dźwiękowa w telewizorze. Spróbuj je zawołać albo zadzwoń do nich na komórkę.

____________________
Patryk
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Jigga napisany: 03.11.2008 18:26 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
asshole



dołączył: 29.10.2008
posty: 3
doughz: $10.00
GTA jest od 18 lat.

____________________
...
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Adiskuter napisany: 03.11.2008 18:33 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
sucka



dołączył: 23.07.2008
posty: 29
doughz: $34.00
ale wszystkie dźwięki w grze mam włączone w komórce mam tylko Romana ciężko będzie... :(:(

____________________
Adiskuter
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sysek napisany: 03.11.2008 18:36 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
CCCP



dołączył: 06.12.2006
posty: 129
doughz: $3683.00
skąd: Łorsoł
JEZU MASZ TYLKO ROMANA? TO JAKTY CHCESZ PRZEJSC GTA IV?

____________________
CCCP
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Jigga napisany: 03.11.2008 18:37 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
asshole



dołączył: 29.10.2008
posty: 3
doughz: $10.00
Ej moze pad Ci sie zepsul? Albo przestawiles cos w opcjach sterowania? No i masz tylko Romana w komorce, podejrzane, jakies cheaty uzywales?

____________________
...
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Mustafa napisany: 03.11.2008 18:42 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
sucka



dołączył: 26.03.2007
posty: 28
doughz: $300.00
pewnie wjechał jakimś gównem i się dziwi że nie ma brania na dziwki

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Adiskuter napisany: 03.11.2008 19:02 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
sucka



dołączył: 23.07.2008
posty: 29
doughz: $34.00
jigga masz racje pogrzebie w opcjach może znajdę klakson i ustawie na L3 używałem chetów ale myślę że to nie ma nic wspólnego bo wcześniej misje przechodziłem bez problemu

+++ EDIT (03.11.2008 22:24):

przeszedłem tą misje;( ale teraz znów mam problem z misją Bleed Out;/ tego gościa nie umiem dogonić i go zabić to mnie najbardziej denerwuje jak próbuję przejść tą misje to aż ręce mi się częsą dajcie jakieś rady...

____________________
Adiskuter
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Patryk napisany: 03.11.2008 23:15 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Legenda.



dołączył: 27.12.2005
posty: 762
doughz: $7608.60
skąd: Lublin
Podnieś sobie Staminę na siłowni.

____________________
Patryk
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Toni napisany: 04.11.2008 14:11 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
redaktor honoris causa



dołączył: 21.01.2006
posty: 319
doughz: $6716.00
skąd: Poznań
Adiskuter napisał:
jak próbuję przejść tą misje to aż ręce mi się częsą


Ło Jezu! Masz Firefoxa? Zainstaluj. Polecam.
Albo poszukaj w słowniku co znaczy zwrot "częsą" (tudzież "częsać"? "cząść"?), bo ja nie wiem... nie znalazłem...

____________________
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
metzen napisany: 04.11.2008 19:42 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
Operacja Panda



dołączył: 09.07.2005
posty: 1245
doughz: $4104.60
skąd: Warschau
adiskuter -> W tej grze absolutną PODSTAWĄ jest opanowanie sterowania. Wiem, że to z początku nie takie proste, ale na litość boską, nie możesz prosić o pomoc przy każdej kolejnej misji..

____________________
Jant napisał:
Całe to kikoo to jakaś farsa.
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Adiskuter napisany: 06.11.2008 14:02 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
sucka



dołączył: 23.07.2008
posty: 29
doughz: $34.00
już przeszedłem tą misje:)

____________________
Adiskuter
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 06.11.2008 17:05 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
szew



dołączył: 02.02.2004
posty: 1468
doughz: $48439.20
Hehe, dobre.
Zostawimy ten topic, może jeszcze przyda się jakaś pomoc :)

____________________
sdr
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Lux napisany: 07.11.2008 12:06 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
ladykiller



dołączył: 10.07.2008
posty: 72
doughz: $1177.40
Adiskuter napisał:
a co to jest ta Muta



Kolego ta gra ma oznaczenie +18 nie tylko dlatego, że zawiera treści niedozwolone. Twórcy zakładają, że jesteś już na jakimś poziomie intelektualnym i umiesz myśleć. Zagraj w mario albo coś prostszego. :b

____________________

^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Żyłkaa napisany: 09.11.2008 01:58 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
hustler



dołączył: 08.12.2005
posty: 1315
doughz: $9125.60
skąd: Legnica
przeciez gta to bezmozga sieka

____________________
Żyłkaa
^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Lux napisany: 11.11.2008 19:30 Zacytuj Ten Post Edytuj Ten Post Usuń Ten Post Sprawdź IP Tego Użytkownika
ladykiller



dołączył: 10.07.2008
posty: 72
doughz: $1177.40
Żyłkaa napisał:
przeciez gta to bezmozga sieka


Ja jestem innego zdania.

____________________

^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 15.12.2019 03:04
·
Obecnie forum przegląda 30 gości oraz 0 z 6448 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 30 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · Mateuszrpl (23) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 24548 (+9697) postów w 1767 tematach z 107 ankietami
STATYSTYKI »
 
 
© 2004 - 2019 GTAthegame NETWORK
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies
news · forum · blogi · wap · xml · pliki · igf · njoy · szukaj · mapa