Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
qpa asshole
|
Wysłany: 09.07.2005 11:47 Temat postu: TAXI!! |
|
|
Gdzie moge sprawdzic ilu pasazerow przewiozlem taxowka??
Przegladalem wszyskie statystyki i niemoglem znalesc. Pytam bo chcialbym wiedziec ilu jeszcze mi pozostalo do zawiezienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
*ZIELERZ* asshole
|
Wysłany: 09.07.2005 14:08 Temat postu: |
|
|
Ja ma ciagle ten sam broblem, najlepiej by bylo gdyby ten licznik sie nie wyzerowywal Prosze pomuzcie mi na to jakas dobra rada, bo jak jade ciogle z tym wyzerowanym licznikiem na poczatku to sie zawsze zastanawiam czy to mi czasem nie liczy od poczontku tych pasazerow powiedzcie czy tak czasem niejest?? _________________ Heehee |
|
Powrót do góry |
|
|
brzozi asshole
|
Wysłany: 16.07.2005 12:37 Temat postu: TAXI |
|
|
z tego co pamietam to ilość pasażerów jest w OPCJE-->STATYSTYKA-->MISC-i tam pisze taxi coś tam... i jest kilka cyferek u mnie jest akurat 138:P tylko na bank niepamietam czy to jest napewno MISC wiem ze to któreś z dolnych statystyk i liczba pasażerów pisze zaraz na początku pod ilością kasy zarobionej za misje TAXI
liczba pasażerów niejest zerowana no chyba ze niezapiszesz
dziekuje za uwage |
|
Powrót do góry |
|
|
marduk asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 20:45 Temat postu: |
|
|
Ja mam dziwny problem otoz NIEMOGE zlapac zadnego klienta, moge jezdzic po miescie godzine i nic, tym samym niezalicze misji z taksowka i nie bede mial 100% wie ktos oco moze chodzic? dodam ze jak wywalilem SA i zainstalowalem na czysto, zaczolem nowa gre to wszystko bylo OK ale jak wgralem moje save'y to znowu to samo.
PS.Zadnych kodow nie uzywalem.
Link do save'ow:
http://www.uploadtemple.com/view.php/1121625706.rar |
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 21:07 Temat postu: |
|
|
jezus a nacisnales przycisk 2??trzeba miec 100 pasazerow niewazne czy naraz czy pare razy jakbys robił wazne zebys mial _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
marduk asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 21:23 Temat postu: |
|
|
musialbym byc idiota zeby nie nacisnac "2" przeczytaj dokladnie moj poprzedni post
"po reinstalce wszystko dziala ale jak wrzuce stare save'y to lipa" |
|
Powrót do góry |
|
|
|