Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
matimm asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 23:07 Temat postu: uzi x2 |
|
|
mam małe pytanko. otóz czy można ,a jak tak to jak strzelać z dwóch micro msg na raz. po uzyskaniu jakiegoś wysokiego lewelu w strzelaniu uzi miałem komunikat informujący o możliwości korzystania a 2 takich broni jednocześnie czyli trzymając je w obu rekach. _________________ I'm bonafide hustler
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 11.07.2005 23:42 Temat postu: |
|
|
zdobywasz perfekcje (poziom hitman, max weapon skill) i automatycznie dostajesz do reki drugiego micro SMG (a jak chcesz to mozesz zmienic na Tec 9 to i tak bedziesz mial dwa na raz .
cała filozofia... _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
matimm asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 08:34 Temat postu: |
|
|
właśnie myslałem ,ze tak się stanie ale mam poziom hitman a tylko jedno uzi w reku _________________ I'm bonafide hustler
|
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 09:35 Temat postu: |
|
|
moze masz MP5? idz do ammunation i kup jedno microSMG i powinno byc juz w pozadku _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek3 asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 11:05 Temat postu: |
|
|
musisz do końca zapełnić Weapon Skill dla Micro SMG _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 12.07.2005 11:23 Temat postu: |
|
|
no przeciez pisalem ze musisz miec max weapon skill do znaczy wsaznik do konca. aha i to jest wskaznik ogolnie dla mistoleow maszynowych, czyli odnosci sie zarowno do micro SMG jak i do Tec 9, a to znaczy ze zarowno strzelajac jedyn jak i drugim pistoletem podnosisz ten wskaznik, a jak osiagniesz perfekcje (pasek do konca) to obydwiebronie mozesz nosic po dwie sztuki, czaisz? _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
matimm asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 22:03 Temat postu: |
|
|
ok, łapie o co chodzi, thx. _________________ I'm bonafide hustler
|
|