Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lion asshole
|
Wysłany: 04.09.2005 01:36 Temat postu: |
|
|
Wedlug mnie to za dużo skoków ze spadochronu, przez co filmik stawał się coraz nudniejszy... _________________ Only Vice City... |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 04.09.2005 22:15 Temat postu: |
|
|
Zwykle oceniam filmy na zasadzie plusów i minusów jedna przy tym to nie możliwe xD
Na początku już wiedziałem, że ocena będzie w okolicach 1-2/10.. Jednak w pewnym momencie coś mnie tknęło: PRZECIEZ MOŻNA NA TEN FILM SPOJRZEĆ INACZEJ! To nie jest takie złe! Jedyne, do czego mogę się przyczepić to ze mieszasz kilka rzeczy (np. stunty, skoki spadochronowe, wybuchy). Z drugiej strony pokazywanie bądź, co bądź śmiesznych sytuacji jest fajne! Filmowi wystawiam ocenę: 6/10 i nie zniechęcaj się! Próbuj dalej! |
|
Powrót do góry |
|
|
mistrz asshole
|
Wysłany: 05.09.2005 16:15 Temat postu: |
|
|
Odnowi mi na chwilę nadzieje martin Myślę...
Darować czy nie darować oto jest pytanie. Bart,Fala,Martin dobrze ocenili mój filmik a Lion Hapeka i Metzen źle. Myślę... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 05.09.2005 17:44 Temat postu: |
|
|
Kręć, Kręć i nie odpuszczaj sobie xD, Widze, że wychodzą ci filmy "humorystyczne” Czekam na kolejną produkcje
Edit by Fala : zgadzam sie, czekamy na nastepne filmy panie rezyserze mistrzu |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 05.09.2005 22:19 Temat postu: |
|
|
mistrz napisał: | a Lion Hapeka i Metzen źle. Myślę... | To jasne że skoro MY mówimy że masz kończyć to masz kończyć >]
martin napisał: | PRZECIEZ MOŻNA NA TEN FILM SPOJRZEĆ INACZEJ! | Najlepiej z zamkniętymi oczami
Ja obstawiam żebyś dał sobie spokój i zajął [się] szydełkowaniem, ale jeśli zapewnisz mnie że następny film obejrzę ze średnim przynajmniej zainteresowaniem to sobie reżyseruj :/ _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
maruch asshole
|
Wysłany: 05.09.2005 22:21 Temat postu: |
|
|
oj biedny biedny...
ałcia? _________________