Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piotr Mur asshole
|
Wysłany: 10.08.2005 00:09 Temat postu: GTA II - Problemy |
|
|
Mam problem z przejściem misji Valdez Alert (prawy, żółty telefon dla Zaibatsu w 2 części miasta). Polega ona na zniszczeniu kilku Cold Fusion Generators w Scientist Research Center. Problem w tym, że nie potrafię się tam dostać (Red Valdez mówi, że trzeba wiechać poprzez rampę, jednakże ja takowej nie mogę znaleść). Proszę o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 10.08.2005 00:19 Temat postu: |
|
|
dobrze że nie chciałeś od nikogo save'a xD
nie wiem jak ci za bardzo pomóc, bo dawno w gta2 nie grałem... mogę przytoczyć tylko solucję _Z
(nie staram się faworyzować, _Z, żeby nie było!)... szmal (chyba) w solucji na gta.pl napisał: | Przyączy się do ciebie kilku Z- menów. Jedź (najlepiej limuzyna, gdyż pomieści wszystkich. Pojedź tam, gdzie w misji Operation Z ściągałeś Cop Car z przyczepy. Znajdziesz skocznię. Rozpędź się i wjedź na nią. Jedź ciągle prosto.Gdy Sskoczysz do Scientists Research Center będzie duuużżżżyyyy wybuch (tobie oczywiście się nic nie stanie. Zabij strażników i zniszcz generatoy (2). Zakończysz misję dopiero, gdy zeskoczysz z b. wysokiego "progu", który się utworzył w skutek wybuchu. |
_________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 10.08.2005 11:28 Temat postu: |
|
|
no rzeczywiście ciężko będzie pomóc bo w gta2 raczej nikt nie gra. a przynajmniej dawno nie grał... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 10.08.2005 12:33 Temat postu: |
|
|
Pamietam,ze skocznia jest w okolicy duzej plaskiej przyczepy w dzielnicy Zaibatsu,widzialem tez tam jakis dzwig,ale gralem dwa lata temu,wiec nie chce macic.
P.S.GTA2 rzadzi,ile sie przy tym czlowiek bawil jako maly gnojek... _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
Piotr Mur asshole
|
Wysłany: 11.08.2005 18:52 Temat postu: |
|
|
dzięki, znalazłem. a to, że ta misja jest dla mnie za trudna to juz inna sprawa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|