Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Thomson asshole
|
Wysłany: 17.08.2005 20:51 Temat postu: Problem z misją Taxi i z siłownią. |
|
|
Mam następujące problemy:
1) Wsiadam do taksówki, odpalam misję i na ekranie widzę cały czas napis "There are no fares nearby. Keep looking." Mimo, że jeżdzę po całym mieście i tak nie mogę znaleźć klienta.
2) Wchodzę do siłowni, podchodzę do dowolnego przyrządu, a gdy chcę poćwiczyć to mi wyskakuje napis, że już wyczerpałem normę na dzisiaj i mam przyjść następnego dnia (a w ogóle jeszcze nie ćwiczyłem). Oczywiście następnego dnia jest to samo itd ...
Czy macie może pomysł z czego to się bierze Nie mogę machnąć 100% przez te bugi. Myślałem że reinstal coś da, ale nic nie pomogło. Myślałem też, że to może przez to, że mam za dużo rzeczy pozaliczanych, bo czasem przy nowej grze było OK, ale ostatno nawet z nowej nie idzie.
Please help me _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Robert asshole
|
Wysłany: 17.08.2005 22:21 Temat postu: Re: Problem z misją Taxi i z siłownią. |
|
|
Widzialem wiele dziwnych rzeczy ale to jest najdziwniejsze. Kiedy mi sie też tak zdażalo ale najadlem sie i nie trenowalem wogule na rowerku nie biegalem i jakos pozniej cwiczyc moglem Ale pierwszy raz sie spotykam z takim przypadkiem jak to ze nie ma pasazerow w misji z taxi |
|
Powrót do góry |
|
|
bartek001 asshole
|
Wysłany: 18.08.2005 11:56 Temat postu: |
|
|
może masz jakąś walniętą wersję gry! A używałeś kodów? Może to właśnie przez nie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Thomson asshole
|
Wysłany: 18.08.2005 15:08 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie uzywam kodow dopoki nie przejde gry. A jesli chodzi o GTA to od kodow wole tuning wlasny.
A co do wersji to nie wydaje mi sie. Na poczatku, zaraz po instalacji i jeszcze przez jakis czas dzialalo normalnie. Moj brat przewiozl wymagane 50 osob bez problemu. A teraz z dowolnego save'a, czy nawet z nowej gry nie chce dzialac Wlasnie skonczylem misje Paramedic i bylo bez zgrzytow. A Taxi ciagle spitolone. A nie ma moze jakichs patch'ow do SA Bo ja mam Windows 98 SE. Moze ono nie lubi tego systemu Mysle nad reinstalem systemu, ale mi sie nie chce :/ Zreszta to i tak bedzie Win98SE, bo z moimi 128MB RAM majac WinXP moglbym se pomarzyc o SA ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 18.08.2005 15:19 Temat postu: |
|
|
co do tego problemu z siłką, to na http://forum.gtareview.com gdzieś znajduje się rozwiązanie problemu. Temat jest oznaczony jako "ważny" czy jakoś tak, więc nie będziesz miał problemu ze znalezieniem. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Żyłkaa asshole
|
Wysłany: 20.08.2005 21:04 Temat postu: |
|
|
W misje taksowkarza jeszcze sie nie bawilem ale dzisiaj zauwazylem ze mam ten sam problem co ty z silka |
|
Powrót do góry |
|
|
Thomson asshole
|
Wysłany: 20.08.2005 21:37 Temat postu: |
|
|
Qrde troche to wkurzajace jest :/
Ale najdziwniejsze jest to ze kiedys ta misja dzialala (i to nawet niedawno), a teraz juz w ogole nie chce :/
Jeszcze mysle nad tym, zeby dac komus save'a i zeby mi na swoim kompie zrobil save'a i moze mi wtedy pojdzie
Aha, silka mi na razie chodzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 21.08.2005 10:45 Temat postu: |
|
|
Thomson napisał: | Bo ja mam Windows 98 SE. Moze ono nie lubi tego systemu Mysle nad reinstalem systemu, ale mi sie nie chce :/ Zreszta to i tak bedzie Win98SE |
eee... z tego co ja wiem to gta: sa poprawnie działa TYLKO na systemach z rodziny win NT (2000, XP). zresztą jak widać na oficjalnej stronie http://www.rockstargames.com/sanandreas/pc/ nie może być inaczej
i to w dodatku oba systemy muszą mieć przynajmniej SP1 zanieś swoje gta sa do kumpla z win xp. daje 99% że wszystko będzie śmigało normalnie... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 21.08.2005 11:06 Temat postu: |
|
|
na wydaniu drugim też podobno działa poprawnie (bazuję na znalezionych opiniach userów ze sceny gta) _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Thomson asshole
|
Wysłany: 23.08.2005 12:12 Temat postu: |
|
|
Chyba znalazlem problem. Wczytalem save'a zrobionego na Windows XP i misja Taxi dziala ! Ale w chwile pozniej wczytalem swojego i juz byla lipa
Dzieki za link do patcha usuwajacego buga z silka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żyłkaa asshole
|
Wysłany: 23.08.2005 18:20 Temat postu: Bug z graniem w kosza |
|
|
Mam taki problem. Kiedys pilka do kosza zawsze stala pod koszem kolo domku sweeta a teraz nigdy jej nie ma aha i jeszcze gdyby ktos mogl mi dac linka do patcha ktory zrobi ze znow bede mogl korzystac z silki |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 23.08.2005 18:31 Temat postu: |
|
|
Piłka znika po zapisaniu w Madd Dogg Mansion :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Żyłkaa asshole
|
Wysłany: 23.08.2005 18:35 Temat postu: |
|
|
Aha, dzieki martin. A nie wiesz jak mozna ja spowrotem przywrocic do gry?? napewno jest jakis patch tylko nie wiem jak sie nazywa i gdzie go znalezc ;/ a co do silki to juz sciagnalem jakiegos patcha i wszystko jest ok
ETIT: Ok juz wszystko jest ok poszukalem na gtareview.com patcha do tej koszykowki i znalazlem juz wszsystko chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
Thomson asshole
|
Wysłany: 24.08.2005 12:14 Temat postu: |
|
|
Niestety znowu lipa
Wzialem swojego save'a do kumpla co ma WinXP i u niego tez nie dziala
Juz nie mam pomyslow jak to rozwiazac ...
Sa w ogole jakies edytory do save'ów _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 24.08.2005 18:51 Temat postu: |
|
|
to by znaczyło że twojego save'a szlag trafił i nici... jak kolega ma sa zainstalowane na xp i nie ma takich problemów tzn że to raczej nie wina gry. najwyżej niech zainstaluje z twojej kopii....
zresztą... ja mam na xp i jakoś śmiga :/ _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|