Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
daguv asshole
|
Wysłany: 04.07.2005 20:45 Temat postu: [Fraps] Duża "waga" pliku!? |
|
|
Taki króciutki temacik mianowicie jak można zmniejszyć wielkośc pliku ponieważ nagralem fajny 2 minutowy filmiki a waży on aż 300 MB to jest first question a second question is : czy na wszystkich(waszych) komputerach przy nagrywaniu filmiku w sa lekko przycina
Dzięki za rady _________________ Moje statsy! Zajrzyj!
http://www.gta.pl/stats/pokaz.php?id=46&pozycja=1119960096 |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 04.07.2005 22:43 Temat postu: |
|
|
1. Zły dział - już przeniosłem
2. Zła nazwa tematu - juz zmieniłem
3. Jeżeli masz Windows XP to uruchom program WMM (Windows Movie Maker). Możesz w nim montować, dodawać tytuły itp. a potem zapisać (wielkość będzie o wiele, wiele mniejsza)
P.S: Musisz cokolwiek zmienić by zapisać! Polecam dodać jakiś tytuł |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 05.07.2005 09:49 Temat postu: |
|
|
WMM strasznie psuje jakość, zrobilem pare krotkich filmikow i jak je scaliłem to wygladamy ochydnie moze w grze sproboj zmniejszyc rozdzielczość albo sciagnij najnowszego frapsa. W GTA3 jak sobie nagrywalem filmiki frapsem to nie bylo duzych rozmiarow minuta to mniej wiecej 4/5 mb _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 05.07.2005 12:25 Temat postu: |
|
|
ludzie.. co wam się stanie jak bedzie 300mb chyba że chodzi o zamieszczenie na internecie. to wtedy polecam wykupic serwer (50zł rocznie 1giga) i tam zamieścic filmik _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
maruch asshole
|
Wysłany: 05.07.2005 21:45 Temat postu: |
|
|
lol.
BIM - tylko widzisz. Nie każdy ma szybkie łącze, zeby wysylac 300 MB na serw, i po KIJ ktos ma wykupywac serwer 1 GB , jesli sobie zoptymalizuje wielkosc do 20 MB i sobie moze zalozyc konto na lycosie!
Myslcie troche. To nie boli. Naprawde.
remington napisał: | moze w grze sproboj zmniejszyc rozdzielczość albo sciagnij najnowszego frapsa |
A moze niech wyrzuci kompa za okno, to pomoze?
Co za durne odpowiedzi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 08:29 Temat postu: |
|
|
heh u niektorych przeciesz nagrywa sie w normalnych rozmiarach to skad tu te 300 mega.. chlopak musi troche pokombinowac z programami, formatami i w koncu do czegos dojdzie
Tak maruch to nie jest takie złe rozwiązanie, najlepiej niech spusci komputer z 20 pietra i bedzie idealnie mały formacik _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 06.07.2005 09:11 Temat postu: |
|
|
a mi jak nagrywam to chodzi na 5-8 frapsów a jak gram i wszystko w grze na najmniejszym to 20 frapsów. więc podczas nagrywania też mi się scina _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 06.07.2005 09:36 Temat postu: |
|
|
BiM nie np. 1 fraps tylko 1 fps!
Mi WMM2 nie psuje jakości no chyba, że chcesz by zapisał w o wiele mniejszym pliku niż sugeruje Ci program! |
|
Powrót do góry |
|
|
|