Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mortal asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 22:06 Temat postu: [VC] Problem z uruchomieniem po instalacji |
|
|
Mam taki problem ze po instalacji gry GTA Vice City (calosc procesu poszla dobrze). Wszystko bylo dobrze dopuki nie sprubowalem wlaczyc gry... Prubowalem wlaczyc ja tak samo jak reszte innych ale nic sie nie dzialo. Zadnego napisu zadnego ostrzezenia nic kompletnie... Gdy zagladnlem w procesy komputera to znalazlem tam uruchomiona gre VC ale jednak nic sie nie stalo... Nie mam gry oryginalnej a cracka wgralem napewno i napewno poprawnie... Mam procesor AMD Athlon 1,2 GHz, 384 MB Ramu, NViDIA GeoForce3 Titanium 200, bodajze 128 bitowa (chociaz nie jestem pewien czy to jest 128 moglo mi sie pomylic ) i zainstalowanego DirectaX 9.0c. Juz kiedys gralem w Vice City i to byla wersja ta sama, ktora teraz prubowalem zainstalowac. Wczesniej mialem gorsze parametry komputera bo tylko 128 ramu i karte graficzna GeoForce 2, 32 bitowa, a jednak mi poszla gra bez najmniejszych problemow. Bardzo was prosze o pomoc (PS gre GTA SA tez mam zainstalowana, gram w nia od dawna mam ponad 70% gry i nawet mi jej nie muli wiec to nie jest wina sprzetowa)
Pozdrawiam i licze a szybka odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 03.07.2005 08:11 Temat postu: |
|
|
i chyba piracie liczysz na szybkiego bloka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 03.07.2005 12:24 Temat postu: |
|
|
Ghost9876 Ty dostaniesz prędzej blocka!
Mortal kompletnie nie wiem jak Ci pomóc! |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 03.07.2005 15:07 Temat postu: |
|
|
sproboj usunąc z folderu GTA Vice City User Files (tam gdzie masz save z gry) plik gta_vc.set miałem właśnie coś podobnego kiedyś i pomogło _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 03.07.2005 19:14 Temat postu: |
|
|
ooooooooooooo bany sie posypią a który jestem w kolejce chce być przygotowany na egzekucje a pozatym nie karzdy ma kase na orginała bo nie wszyscy są z warszawy _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|