Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
kolejna przeprowadzka... |
...nareszcie!!! |
|
100% |
[ 4 ] |
nie było tak le :/ |
|
0% |
[ 0 ] |
zostańmy z thc :( |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 4 |
|
Autor |
Wiadomość |
sdr padrino
|
Wysłany: 04.02.2005 18:54 Temat postu: przeprowadzka #2 |
|
|
no to jak? co powiecie na kolejną zmianę serwera ? tym razem profesjonalny hosting na netlook.pl - napisałem już do thc że rezygnuję z ich 'usług'. teraz czekam na odpowiedź i na pieniążki, a zaraz potem zakładam konto na netlook'u... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 04.02.2005 19:06 Temat postu: :D |
|
|
I Bogu dzieki! Już się doczekać nie mogłem Bo te przerwy nieźle mnie już denerwowały A teraz zobaczymy jak będzie na nowym _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 04.02.2005 19:22 Temat postu: |
|
|
no będzie lepiej bo to jest profesjonalna firma zajmująca sie hostingiem od lat. serwery nawalają raz na 10 lat
EDIT: ok, już ustaliłem wszystko z thc. w poniedziałek mają wysłać pieniądze. w przyszłym tygodniu ze względu na zmianę serwera zamknę na jakiś czas forum. mogą być również przerwy w działaniu strony - jednak jak skończę przenosić to już wszystko będzie grało. _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 04.02.2005 20:08 Temat postu: :D |
|
|
Hm... To może daj takiego newsa na stronę? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 12.02.2005 19:43 Temat postu: |
|
|
zapłaciłem już za nowe konto - teraz czekam na mail z potrzebnymi informacjami. w związku z przenosinami w przyszłym tygodniu forum zostanie zamknięte na kilka godzin. moga też wystąpić chwilowe problemy z otwieraniem stronki. dam znać w tym temacie jak już wszystko będzie działało w miarę stabilnie.... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 12.02.2005 20:01 Temat postu: |
|
|
tylko żeby znowu nie usunęło się ostatnie 130 postów |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 12.02.2005 21:49 Temat postu: |
|
|
tak na pewno nie będzie. ta strata nie była z mojej winy - zresztą sami wiecie jak bardzo troszczę się o to wszystko. tym razem tak jak już wspominałem forum na kilka godzin zostanie zamknięte, zrobię backupa bazy, wgram go na nowe forum na serwie netlook'a, przekieruję domenę i otworzę nowe forum tak wygląda cała procedura. czasowe zamknięcie jest konieczne abyście nie pisali postów tutaj jak ja już zrobię backup bo wszystkie posty po backupie nie zostaną przeniesione _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 15.02.2005 10:54 Temat postu: |
|
|
uwaga. mam już dostęp do serwera netlooka więc zaczynam przenoszenie stronki. o ile thc nie nawali to stronka będzie w tym czasie normalnie pracować. kiedy wrzucę na nowy serw wszystkie pliki to przekieruję tam domenę. potem wezmę sie za forum - o tym jeszcze napiszę tutaj... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 16.02.2005 22:59 Temat postu: |
|
|
obiecałem więc piszę: od jutra rana około 10:00 do wieczora około 21:00 forum będzie nieczynne. spowodowane jest to przenosinami - przerzucam baze danych forum zamykam aby uninąć pisania postów w tym czasie,a co za tym idzie ich utraty. mam nadzieję że mnie zrozumiecie i zapraszam jutro o tej porze do wypróbowania nowego serwera!! _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 17.02.2005 23:00 Temat postu: |
|
|
forum znów otwarte!
dziś udało mi się w miarę bezproblemowo wrzucić bazę na nowy serwer i tak oto oddaję forum w wasze łapki zaszło kilka zmian. m.in: dodałem u góry link do stronki, zmieniłem szerokość forum do 750 px, usunąłem banner (żeby nie wydłużał ładowania). na forum możecie też wchodzić poprzez nowy adres: http://forum.gtathegame.net - wiem że na to czekaliście zachęcam do korzystania z niego!! niektórym użytkownikom zniknęły avatary tak więc proszę o ponowne wgranie ich na serwer. po za tym wszystko jest jak wczoraj
jeśli zauważylibyście jakieś błędy na forum to proszę pisać na pw do mnie dziękuję za uwagę i życzę miłego użytkowania forum!! _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 22.02.2005 17:51 Temat postu: :D |
|
|
Bardzo dobrze, że wszystko się udało szczęśliwie! Wreszcie nie będzie tych głupich przerw w działaniu stronki i będzie dostępna 24h/dobę! sdr, jesteś WIELKI! Nawet mimo tego, że brakuje paru screenów Teraz czekamy na #4.0, i to czekamy z niecierpliwością
Cytat: | użytkownikom zniknęły avatary tak więc proszę o ponowne wgranie ich na serwer |
Mój nie zniknął lothronik górą! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 22.02.2005 23:20 Temat postu: |
|
|
w sumie to chyba tylko klausie i maaarcelowi znikły, ale widze ż ejuż mają przeprowadzki koniec* więc zamykam
*nie licząc screenów i downloadu _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|